Witte tong? – Tips tegen gele tong aanslag | Top10 middelen!

Witte, gele of bruine tong aanslag oorzaken, beste middelen en oplossingen.

Beste oplossing tegen een witte tong

Oplossing witte tong

Vermeldenswaardig veel mensen die hebben gezocht naar de oplossing tegen een witte tong, hebben kenbaar gemaakt het meest baat te hebben bij Julibrite en Julibrite Tong Gel. 

Waarom Julibrite?

De Julibrite tongschraper is uniek omdat het niet alleen de witte oppervlakte van de tong afborstelt, maar ook de bacteriën tussen de kloofjes wegpoetst. Andere schrapers bereiken de groeven van je tong doorgaans niet en zijn derhalve minder werkzaam

Julibrite tongue gel

Om zeker te zijn van een bacterievrije tong, kun je de tonggel van Julibrite inzetten. Deze gel heeft een ontsmettende functie, waardoor ook de eventuele achterstallige witte plakresten van je tong zullen ophoepelen.

Gebruik van tandenborstel

Een tandenborstel hanteren als tongschraper, wordt ten zeerste afgeraden. Hiervan kun je een tongbeschadiging op de kop tikken, omdat de borsteltjes te krachtig zijn voor je tong. De borstelhaartjes van Julibrite zijn veel zachter en doeltreffender. Overigens is het materiaal waar de Julibrite uit bestaat van dezelfde materie als de borsteltjes waar chirurgen hun handen mee schoonmaken, voordat ze beginnen met opereren.

Overige oplossingen witte tong

Ter aanvulling op het gebruik van Julibrite, is het waardevol een droge mond te voorkomen en eventueel producten gebruiken die zuurstof toevoegen in je mond. Zoals het mondwater van Julibrite.