Witte tong? – Tips tegen gele tong aanslag | Top10 middelen!

Witte, gele of bruine tong aanslag oorzaken, beste middelen en oplossingen.

Over ons

Waarom deze website?

In een mond waar de mondflora optimaal is, is de tong roze van kleur en heeft het kleine bijna onzichtbare tongpapillen.

Tongaanslag.nl is in het leven geroepen voor eenieder die kampt met een witte tong. Een verkleurde tong kan vervelende gevolgen hebben voor je mondflora, terwijl het in de meeste gevallen eenvoudig te verhelpen is. Gewoonlijk kun je wit of gelig tongplak eenvoudig verwijderen of voorkomen.

Speur je naar hét middel of dé oplossing tegen een witte tong? Of wil je in het bijzonder de oorzaken onder de loep nemen? Neem dan een kijkje op deze site.

Witte of gele coating op de tong is iets waar je je meestal niet direct zorgen over hoeft te maken, maar kán  een indicatie zijn van een serieuze onderliggende ziekte of infectie. Bezoek daarom altijd je huisarts wanneer je je ziek voelt, zorgen maakt, het niet vertrouwd etc.

Tongaanslag.nl verheldert de oorzaken en beschrijft het sobere effect van een geelwitte tong op de gezondheid van je mond. Daarnaast kun je tips, trucs én de beste middelen bestuderen die ervoor zorgen dat je tong weer transformeert in een gezonde en roze kleur.Lees ook:

6 Oorzaken witte tong
Beste oplossing witte tong
Tips en adviezen witte tong
6 symptomen witte tong
Wat is een witte tong?