Witte tong? – Tips tegen gele tong aanslag | Top10 middelen!

Witte, gele of bruine tong aanslag oorzaken, beste middelen en oplossingen.

Top10 beste middelen tegen een witte tong

Top 6 beste middelen tegen witte en gele tong aanslag.

Er zijn talloze middeltjes, tips, trucs, adviezen en oplossingen om een witte of gele aanslag op de tong te bestrijden. De 6 beste remedies tegen tongbeslag vind je hier op een rijtje.

 

Middel nummer 1: Orabrush! 

  • 1. Orabrush & tonggel. Zonder enige twijfel is dit hét systeem tegen witte of gele tongaanslag. Orabrush heeft (naast 450.000 Facebook Fans) bewezen, dé uitrusting te zijn voor het wegbonjouren van een vieze “coating” op je tong! Orabrush is de enige schraper die óók te midden van de tongkloofjes, zeer doeltreffend, witte tongplak wegveegt! Ga naar de website van Orabrush Nederland.

 

witte tong verhelpen

  • 2. California Breath Tongdruppels. Druppel een paar powerdrops op je tong, en de bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit middel bevat zuurstof waardoor de schadelijke anäerobe bacteriën ten onder gaan. Daarnaast bevat dit wondermiddel zink, hetgeen de stinkende gassen van je tong neutraliseert en verdelgt. Product bekijken

 

mondwater tegen gele tong

  • 3.Oxyd8 is ná Orabrush eveneens een tevredenstellende tactiek waarmee je de geelbleke plak van je tong verwijdert. De bacteriën tussen je tongpapillen, kunnen alléén voortbestaan in ruimtes zonder zuurstof. Dit werkzame spoelmiddel bevat oxyd en zorgt voor een solide zuurstofexplosie in je mond, waardoor al het ongewenste tongafval uitgeschakeld wordt! Product bekijken.

 

Oxyfresh mondspray

  • 4. OxyFresh. Wanneer je ‘s morgens je tong hebt geschraapt én hebt gespoeld met Oxyd8, gebruik dan overdag (b.v. op je werk) deze OxyFresh mondspray. Dit is de enige mondsproeier die door de toevoeging van zuurstof, zéér doelmatig te werk gaat tegen stinkende ademlucht én witte aanslag op de tong. Bekijk Oxyfresh

 

  • 5. Xylitol van Kaux. Kauw een aantal minuten lang op de suiker- en aspartaamvrije kauwgom van Kaux. Daarmee voorkom je niet alleen een stinkende adem, ook tongbacteriën hebben geen schijn van kans. In een gehydrateerde mondholte, met voldoende speeksel en zuurstofaanmaak zal je tong (in combinatie met tongschrapen) een stuk schoner worden! Bekijken.

 

druppels tegen wit uitgeslagen tong

  • 6. California Breath Sinusdrops.  Op een andere pagina heb je kunnen lezen dat een witte tong bijwijlen ontstaat door verkoudheid, ontstoken amandelen of verstopte sinussen. In dat geval is het functioneel deze neusdruppels te benuttigen, zodat de bacteriën in je neus en keel geruïneerd worden, alvorens ze zich aan je tongpapillen gaan verbinden en een witte plaque veroorzaken. Product bekijken.


 

Lees ook:

6 Oorzaken witte tong
Beste oplossing witte tong
Tips en adviezen witte tong
6 symptomen witte tong
Wat is een witte tong?